top of page

Kogu tõde foorumist


Tõde on see, et alguses plaanisime foorumi luua Facebooki väliseks lugemise keskkonnaks, kus kõik saaksid vabamalt oma mõtteid avaldada, ilma, et asjasse mitte puutuvad klaviatuuri kauboid risustamas saaksid käia.


Tänaseks on algolemuse foorumist kujunenud rohkem see paik, kus arutatakse Stuudio ja praktikate siseseid teemasid.

Sel lihtsal põhjusel on tekkinud vajadus veelgi suurema privaatsuse järele, et tagada põhisündmustel osalejatele usaldusväärsem ja turvalisem suhtluskeskkond.

Sageli jagavad osalejad oma isiklikke praktika kogemusi, küsivad nõu või avaldavad mõtteid ja kanaldusi, mida muidu ei julgetaks teha või mis ei tuleks Facebookis kõne allagi. Muide paljud piirduvad praegugi e-mail teel kirjutamise ja küsimisega, mis näitab, et ei tunta ennast veel piisavalt turvaliselt ja vabana.


See ongi tegelik põhjus, miks osad taotlused võetakse foorumiga liitumiseks vastu ja teised mitte.


Hiljuti tegi minu abiline foorumis suurema puhastuse ning ta jätkab seda pisteliselt edasi, mistõttu oleme postkasti saanud ühtekokku palju pahaseid kui mõistvaid kirju.


Tegelikult ei ole siin kohta solvumiseks, sest kui ei ole tegemist praktikates osalejaga, siis ei puutu Stuudio ja praktikate sisesed asjad kellegisse kolmandasse. Muud artiklid ja postitused, mida foorumi keskkonnas avaldatakse on boonuslugemine Stuudio klientidele, kes tarbimise asemel on otsustanud endaga tegeleda.


Tänaseks on algolemuse foorumist kasvanud välja tõesti midagi suuremat kui pelgalt toredate inimeste kohtumise paik. Seega palun mõistvat suhtumist, sest me püüame foorumis leida mõistlikku olemist, mis vastaks osalejate privaatsuse soovile.

Ma ei saa öelda, et ärge võtke isiklikult, sest solvumine on igaühe enda sisemine asi, aga ma saan öelda, et meie eesmärk ei ole kedagi niisama foorumist välja jätta ega solvata.

Olete kõik väga teretulnud Stuudiosse ja niipea kui piirangud läbi saavad avame uksed nii uutele kui vanadele huvilistele. Siinkohal kasutan võimalust ja annan teada, et kellel on rohkem kui 12 kuud Stuudio põhipraktikatest vahele jäänud, siis olete uuemaid teadmisi oodatud värskendama sissejuhatavale koolitusele, mille kuupäeva püüame leida kohe peale lockdowni.


Seniks olge mõnusad ja lugemist leiab Facebookist ning algolemuse kodulehe blogist ka ;)

Ilona Karula www.algolemus.com

207 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page