top of page

Kogemused vaakumenergiaga

Tänaseks peaks igaüks, kes Algolemuse praktikates käib, oskama kasutada vaakumenergiat.

Tegemist on ühe jõulisema energiatöö võttega, millega ruume, oma füüsilist keha ja energeetikat puhastada. Olen saanud aasta jooksul väga huvitavat ning mitmekülgset tagasisidet inimestelt, kes pelgalt mõttejõul on suutnud reaalsust reaalajas painutada ja voolida. Kuna kõike ei mahu korraga kirja panema, siis toon teieni neli põnevamat kogemust asjaosaliste loal. Anonüümsuse huvides nimed muudetud.






Katrin: Ma olin eile vist oma karjääri jooksul kõige suurema äritehingu koosolekul. See oli väljaspool Eestit, kus osales hulk inimesi eri riikidest. Tegemist oli tõeliste ärigigantidega. Algas koosolek, teemad olid tõsised ja investeeringute suurused utoopilised. Ka minu roll oli tehingu õnnestumisele kaasa aidata, mis aga teisele osapoolele kuidagi ei meeldinud, sest kompetents mille ma läbirääkimiste laua taha tõin, oli müüjale ebameeldiv. Teise poole peamine länirääkija oli pesuehtne reptiil. Ta ei seedinud mind no mitte mingiligi moel, igale asjale tuli rünnak ja ta vahtis mind täpselt samamoodi nagu Sind (Ilona) kunagi teatris maaväliste poolt jälgiti. Täielik deja vu. Vaatasin ja mõtlesin, et no aitab mulle sellest mängust, koosoleku keskel viskasin vaakumenergia kuubiku keset lauda ja see mis seal paari minutiga toimus oli lihtsalt uskumatu. Avasatsin, et kõik, kes olid enne nii kõvad mehed ja tagusid rusikatega vastu rinda, tõmbusid kössi laua taha, kõikidel tekkis küür selga. Ja siis ma avastasin, et mina istun nagu tõeline lillelaps särades sirge seljaga laua ääres ja lihtsalt jälgin seda mängu. Rünnakud lõppesid ja paari hetkel pärast oli terves koosolekute ruumis täielik tõmbetuul :) WAU



Terje: Auravälja puhastus toimus neljapäeval ja veel esmaspäeval-teisipäeval oli mul nii äge närvipõletik seljas, et voodist tõusmine võttis väga kaua aega hommikul. Sain nihutada end sentimeetri haaval voodi ääre poole ja siis tuli hoolikalt planeerida, et mis nurga alt nüüd selja püstisesse asendisse saaks. Mobiil oli alati lähedal, et kui kusagile käpuli maha jään valu tõttu, siis saaks kutsuda kiirabi. Õnneks sain terapeudi abiga selja natuke paremaks.


Juba energiatöö alguses oli mul Algolemuse puhtasse energiasse kohale jõudmine võimsam kui kunagi varem. Silme ette või pea ümber tekkis ilus violetne-lillakas värv koos elektrirohelisega (täpselt neid värve nn tavamaailmas ei ole sellisel kujul). Vaakumenergia sissetulek meditatsiooni tõi kaasa hullu tuuletõmbuse ja väga kiiresti sain lahti kergest peavalust ning hingamine läks ülivabaks. Kõige huvitavam üllatus oli see, et seljavalu oli 100% kadunud peale kehapuhastust vaakumenergiaga. Midagi juhtus ka mu jalgadega, stuudiost välja ja pool koduteed jooksin. Kui mõistus taas pildile ilmus, siis nuputasin, et miks ma küll sörgin. Kuna ma kukkusin mõned aastad tagasi jalaluud korralikult katki ja võtsin kaalu juurde mitme eest, siis suhtun sörkimisse suure ettevaatusega ja eelistan alati kõndimist. Kodu lähedal jõudsin mõelda, et nii mõnus oleks praegu 10km tiirt eha, mille kahjuks jätsin hilise kellaaja tõttu ära.

Kui ma ei oleks ise füüsiliselt kogenud, et üpris suurt põletikku kehast saab energiatööga ära ja lisaks tuleb juurde suurenenud füüsiline jõudlus, siis oleks natuke raske uskuda.

Seljavalu ilmus u 14 tunni pärast kergemal kujul uuesti, siis tegin taas 1 h energiatööd ja valu läks veelkord minema. Jalad on siiani mõnusalt kerged.

"Boonusena" hakkasid ilmnema peale vaakumenergia meditatsiooni kurguhädad, mida õnnestus alguses ignoreerida. Ent nüüdseks on täie võimsusega köha ja nohu kallal. Köha kohta on tundmus, et mingi vana ja kehas ladestunud rämps tuleb välja. Kokkuvõttes tõmbas vaakumenergia keha täielikku puhastusse.



Eve: Mina olin koolitusel see, kes ütles, et pani kuubiku oma teismelise lapse tuppa, kus on olnud kolimisest saadik (paar aastat) selline raske õhk ja kus minu 3-aastane kellelegi on ka lehvitanud ja naeratanud.

Helistasin juba teel olles, et kuidas on, kas toas on midagi muutunud jne. Ja kuulsin, et nagu tuul tõmbaks - jõudsin juba rõõmustada, kuid siis lisati, et ah ma olen akna juures oma käega. No selge - ikka peab minu üle naerma.

Kohale jõudes oli kõik teisit! Päriselt. Seal oli hoopis teine õhk ja seesama teismeline, kui rääkisin, mida tegin, siis ta ikka itsitas, kuid hiljem, kui oli toast ära olnud natuke aega ja tagasi läks, siis tuli ja ütles, et kuule on jah nagu keegi oleks tuulutanud. Ma tahtsin kuubiku kinni panna, kuid tema palus, et las olla veel.

Vot nii!

Kõige suurem laps tuli koju ja tema ütles ka, et tuba on nagu suurem ja tuulutatud.

Pühapäeval jäi laps nr 3 haigeks ja elutoas oli niikuinii plaanis kuubikut kasutada, seega panin vaakumenergia sinna, olin ise ka lapsega kohal. Ja silmnähtavalt hakkas tal parem, loomulikult ei saanud ta hoobilt terveks, kuid hingamine läks paremaks, ei haukunud enam nagu tõukoer nurgas oma köhaga, palavik alanes ja hakkas väiksema vennaga koos mängima.


Järgneb veel üks kuubiku lugu…


Eile oli mul suhteliselt keeruline simulatsioonõppe koolitus. Meie valdkonnas ei ole lihtne rahvas. Enne minu koolitusel osalemist on teiste koolitajatega tulnud ikka ütlemisi. Panin koolituse ruumi kuubiku, kohale jõudes võtsin ära ja saatsin lahustuma, mis iganes seal on varem olnud. Koolitus oli viimase peal! Seltskond super ja praktiliselt 100% tahetakse seda uuesti. Need koolitajad, kes on seda teinud ja teevad ka edaspidi ilma minuta, ütlesid, et neil ei ole veel nii mõnusat ja konstruktiivset koolituspäeva varem olnud.



Gerli : Käisin füüsilise keha detoxi meditatsioonis ja oma tervisele lisaks tõi elu mulle ka kohe tõsisema katsumuse. Mulle tundub, et vaakumenergia aitas päästa kellegi elu. Ma ei saa selles 100% kindel olla, aga olukord järgmine:

Sain sõbrannalt teiselt poolt Eestit telefonikõne, mille jooksul selgus, et ta oli enne mulle helistamist manustanud 2 purki tugevaid rahusteid ja valmistus kolmanda purgikese söömiseks… Ta oli just saanud vähidiagnoosi ja kaotanud psüühilise tasakaalu ning teinud otsuse oma elu lõpetada. Ta abikaasa oli just sõitnud teise linna töövisiidile ning oli kindel, et enne südaööd ta koju ei jõua. Vestlesin telefonitsi aina uimasemaks muutuva sõbrannaga, samal ajal teiselt telefonilt ta abikaasaga ühendust otsides. Olukord tundus lootusetu, kuid siis meenus mulle vaakumenergiaga tervendamine. Küsisin sõbrannnalt, kas tohin teda pisut aidata. Vaevalt, et ta mõistis, mida tegelikult küsisin, aga ta oli nõus. Tegin siis tema Algolemuse energiat kasutades ta tuppa vaakumkuubiku, mis naise organismist kõik ravimimürgid eemaldaks. Kui ta mees ja kiirabi lõpuks kohale jõudsid, oli mu sõbranna ikkagi veel teadvusel ja kontaktivõimeline. Haiglas tehti maoloputus ja imestati, et sellise koguse kangete rahustite söömise järel kõigest 50 kg pisike naine ikka veel nii heas seisundis on…



Ilona kommentaar: Sarnaseid kogemuslugusid vaakumenergiaga töötamisel on palju. Seda, et migreenihood, valud ja põletikud kehadest kaovad on vaakumenergia puhul tavaline ning paljud kasutavadki antud tehnikat juba valuvaigistite asemel.

1,303 views0 comments

Recent Posts

See All

Hingede sõprusest unenägudes

Praegu on saabunud aeg, mil hinged omavahel intensiivselt unenägude tasandil suhtlevad. Sealjuures ei pea inimesed omavahel suured sõbrad ega tuttavadki olema, vaid hinged suhtlevad, ilma et nad siins

bottom of page