top of page

Kanaldus

Naine ei pea kodus leiba küpsetama, leemekulpi liigutama ja niiti nõelasilma taha ajama. Mees ei pea olema pere ainus leiva lauale tooja, toitja ja katja. Inimväärikus ei sõltu diplomitest, staatusest, ametiredelist ega positsioonist. See kui vara sa tõused, kui palju töötad või ületunde teed ei näita sinu tublidust. Agarus võib olla liigne ogarus ja vastupidine liigne zen olemine võib olla puhas laiskus, reaalsusest fantaasiatesse põgenemine või vaimsuse taha vastutuse eest pugemine.


Inimene on tulnud siia ilma, olenemata soost, kogemusest ja positsioonist, jagama oma andeid, mis voolavad puhtalt, vabalt ja loominguliselt tema hinge seest.

Kui elada hingest kogu hingele, nii, et meie sees põleb sisemine tuli, pulbitseb kirg ja säriseb elutahe, mil me saame ennast oma annetes vabalt väljendada, siis võime öelda, et elame oma elu maksimaalselt mõttestatult, eesmärgipäraselt ja hästi.


Taaskord jõuame ringiga tagasi oma hinge juurde. Sa otsi kontakti oma hingega ja kõik ülejäänu loksub ise paika. Kui sa ei tea, mis on sinu anded ja tugevused selles kehastuses, siis hingeühendus aitab sellel kõigel ilmneda.


Vali alati see, mis sinuga sobitub ja sinu hing hakkab kõnelema sulle arusaadavas keeles.


Ilona Karula /www.algolemus.com/ Kõiksuse Kanaldused Stuudio


262 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page