Ilmumas on uus raamat

Updated: Apr 25

No mis kanaldaja ma olen kui mul pole oma kanalduste raamatut...


Eile sai instagrami storys vilksatades juba saladuseloori kergitatud. Aga nüüd on ta valmis ja maikuus juba teie ees.


Sellel korral on tegemist hoopis millegi varasemast erinevaga.

"Hingesõnumid" on mänguline raamat, peegeldades lugeja silmadele seda, mis tema alateadvuses parasjagu aktuaalne on. Seega saab lugeja raamatust valida täpselt sellise vibratsiooniga sõnumeid, millel ta ise parasjagu vibreerib ja mille kohta Universum talle sõnumeid edastada soovib.

Kas pole mitte lõbus mäng? Miks mitte mängida raamatuga. Olen igatsenud sellist raamatut, mille lugemist saab alustada lõpust, keskelt või suvalise koha pealt. Nüüd ma siis tegin sellise, mis edastab meile mõne mõtte ka siis kui ta riiulilt kogemata alla sajab ja "juhusliku" koha pealt ise avaneb.

Ilona Karula /www.algolemus.com/

0 views

© 2020 by Ilona Karula