top of page

Helendav naine

Updated: Nov 28, 2019

Raamat “Lapse hing” hakkas minu sees küpsema hetkest, mil mu ellu tuli mu lapse hing, kes andis teada, et ta kohal on ja plaanib siia ilma saabumist.

“Kui ma tulen, saab sinust helendav naine,” teatas ta. Ma ei suutnud seda sõnumit enese jaoks enne lahti mõtestada, kui hakkasin palja silmaga paremini aurasid nägema ja olin võimeline märkama maagilise helendusega naisi.





Pildi autor Penelope Russak Photography by Penelope

Paljud minu meditatsioonipraktikates osalevad naised on saanud üllatuse osaliseks, kui ma olen teavitanud, et saalis on vastav arv lapseootel naisi, kellele mõned energiatöö harjutused seetõttu ei sobi ja juhendanud neid praktiseerima alternatiive. On naisi, kes on mõne nädala möödudes tulnud õnnelikuna teatama, et tegid huvi pärast rasedustesti, mis osutus positiivseks ja nad ei suuda ära imestada, kuidas mina enne neid nende rasedusest teadlik sain olla.


Lapseootel naist ümbritseb müstiline kuma, kui lapse hing asub naisele väga lähedal või on juba tema sees kohal. Siis põimuvad nad terviklikuks ühisväljaks, mida lapse hinge kohalolu kümneid kordi võimendab, nii et seda on võimalik palja silmaga näha.


Kui ma helendavatest naistest oma abikaasale rääkisin, ohkas ta kergendatult ja teatas, et lõpuks ometi on lapseootel naise kohta selgunud kaunima kõlaga väljend, sest sõna “rase“, pole tema meelest just kõige säravama vibratsiooniga sõna. Nii hakkasime nimetama kõiki lapseootel naisi helendavateks naisteks ja veel enne, kui ma ise päriselt lapseootele jäin, ütles mu abikaasa kahtlustavalt: “Ilona, mul on tunne, et sa helendad.”


Uus raamat, kus sellest kõigest on võimalik pikemalt lugeda, ilmub juba mõne nädala pärast.


Ilona Karula /www.algolemus.com/


316 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page