top of page

Avatus toob avaruse

Miks elu seisab, vaimne kulg peetub, võimete potentsiaal ei avane? Vastus sellele küsimusele on lihtne. Täpselt nii avatuna kui suudab inimene ennast hoida on Kõiksuse poolt talle elu võimalused avatud, vaimne kulg avaram ja võimete potentsiaal lahtisem. Seni, kuni ollakse klammerdunud ühe tõe, uskumuse või õpetuse külge ei liigu inimene edasi –ta peatub seal, mille külge ennast kinnitab. Kõige hullem piirang on uskumus, et koguaeg on nii tehtud, aegade algusest peale on täpselt sedasi olnud, kuidas nüüd teisiti... raamatutes on kirjas, uudistes räägitakse, iidsed õpetused ütlevad... Või seisab meie ees keegi autoriteet, kelle sõna on püha ja juhendus ainuõige tõde.


Minu isiklik kogemus ütleb, et elu/energia liigub ja vaimsete võimete potentsiaal avaneb siis kui lasta kõik vabaks. Hetkest, mil sa enam ei kinnitu mitte millegi ega kellegi külge oled sa suuteline vastu võtma infot Kõiksusest, mis oledki sina ise ja mis kõik on sinu sees ja sinu ümber koguaeg olemas. Küsimus on selles kui piirangute vaba suudad olla, et infole ligi pääseda.

Miks ma ei suutnud Algolemuse praktikaga varem välja tulla, kuigi see oli mulle juba ammu teada? Sest ma olin andunult klammerdunud ühtede kindlate teadmiste külge. Minuga juhtus see, et ma ei suutnud enam uut infot ise üldse vastu võtta, mis otse mu nina all ootevalmis oli ja silmaklappide tagant pidevalt koputas. Ja siinkohal ei väsi ma kordamast oma inimestele, et kõik, mida ma praktikates räägin ei ole ainuõige tõde. Mitte miski ei ole tõde. Kolme kuu pärast olen tõenäoliselt väljas juba millegi uuega, sest praegustes energiates on kõik väga kiiresti muutuv ja liikuv. Uut infot jookseb pöörase kiirusega sisse. Samamoodi kogevad meditatsioonides kõige sügavamaid tulemusi need, kes mitte midagi ei oota ega looda, vaid nad lihtsalt on. Mitte keegi peale sinu enda ei saa sulle teada anda, mis on õige või mis on tõde. Palju on õpetusi, meetodeid, teooriaid. Õpi, loe, uuri, proovi, katseta, aga pea meeles, et igaühe puhtaim teadmine ei tule mitte raamatutest ja õpetustest, vaid see tuleb inimese enda sisemisest avarusest ehk vaimselt võimeka inimese teadmised tulevad puhtast teadvusest, mitte teadmistest.

Kui olen avatud Kõiksusele, saan kogeda Kõikvõimalikkuse kehastust. Ma ei pea tedma, kuhu tee viib, sest ma tean, et jõuan alati kohale -teekond siin ja praegu ise ongi kohalolu.

630 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page