top of page

2020 aasta manifest

Mulle meeldib lugeda aasta horoskoope, ennustusi, ettekuulutusi, sest nende semiootika on kaasahaarav. Paljudel aastatel on taevakehade asetusel põhinev maailmamõistmine läinud minu puhul täide, aga hetkest, mil hakkasin teadlikult ise oma elu looma pole astroloogilisel joondumisel enam nii suurt mõju.


Möödunud aastal lubati mulle loorberitel puhkamist, küpsete viljade noppimist, kullasäras püherdamist ja kõige rohkem puhkust ning elu nautimist üldse. Aga läks hoopis teises suunas, sest ma ise otsustasin nii. 



Pildistas Maris Saar


Viljade noppimise aseme harisin uut viljapõldu, loorberitel puhkamise asemel panin uusi idee-seemneid idanema ja külvasin need maha. Kullasäras püherdamise asemel investeerisin järgmiste raamatute avaldamisse. Lõin uued meditatsioonikaardid ning töötasin välja mitmeid innovaatilisi energiatöö kontseptsioone. Tegin seda kõike suure kõhuga ja jätkasin oma ilmale tulnud lapse kõrvalt edasi, sest ma tundsin, et on minu aeg tegutseda ning horoskoopide poolt ettekuulutatud puhkust tohib edasi lükata.


Terve minu elu ja aasta liikuski vastavalt sinna suunda, kuhu ja millele oma tähelepanu suunasin!


Öeldakse, et pole mõtet uusaasta lubadusi anda, kuid ma olen ikka seda meelt, et võiks olla midagi, millest juhinduda. 


Mu tütre hing seletab raamatus “Lapse Hing” lihtsalt loomise printsiibi lahti: “Ebateadlik inimene saab Universumilt seda, mis ta parasjagu juhuslikult on.

Teadlik inimene saab Universumilt seda, milline ta parasjagu teadlikult on ehk tegeleb teadliku ligitõmbamise ja loomisega, mitte juhusliku vastuvõtmisega.”


Seepärast otsustasin kirja panna uueks aastaks mõned meeldetuletused, et suunata teadlikult oma eluenergia sinna, mida soovime oma tähelepanuga ligi tõmmata. Minul need 100% möödunud aastal toimisid ja kavatsen ka alanud aastal ennast sarnaselt häälestada.


- Mida enam vabastada end negatiivsusest, seda enam tekib vaba ruumi positiivsele meie elus.


- Vanad sillad viivad ikka ja jälle tagasi vanadesse sihtpunktidesse. Selleks, et eluga edasi liikuda tuleb uued sillad leida või need ise ehitada. 


- Kui sa kellegi pärast end halvasti tunned, siis oled selle teise poolt juhitav ning allutatav. Inimest saab alandada ainult siis kui ta ise öelduga nõus on ja selle omaks võtab. Mõtle selle peale.


- Kui tahad, et mineviku varjud jääksid seljataha, siis tuleb pöörata näoga päikese poole ja valida alati kõrgem sagedus. 


- Kõik, mida inimene teeb, teeb ta iseendale. Kui tahad, et sul oleks hea, siis selleks vali olla ise hea. Arvesta, et kogu ebaausus, ebasiirus ja pahatahtlikkus saab tegija varem või hiljem ringiga kätte ja võib bumerangina virutada kümne kordse jõuga omanikule tagasi. Samahästi võiks kümne kordse jõuga tagasi saada ka head. 

Valik on sinu, vastutus on sinu. 


- Kättemaks on magus, aga veel magusam on kättemaksust loobumine, sest iga inimene karistab varem või hiljem ennast ise. 


- Kui  kõik su kanalid on kinni, hing on kinni, süda on kinni, rõõm on kinni, looming on kinni, mitte miski ei õnnestu, siis tuleta omale meelde, et avanemine saab toimuda ainult siis kui kanalid suure pinge alt vabaks lasta. Nagu pinge all olev vibunool, mida vabastades see suure kaarega kõrgele ja kaugele lendu paneb.

Ebaõnnestumiste korral vabasta end pingetest, et asuda puhanud olekus kõrge lennuga uuele ringile teele. 


- Tulevik on nende päralt, kes on tegusad. 

Pelgalt Universumi poole kummardamine ei too sulle soovitut. Universum saab sinuni tuua ainult võimaluse, mille kaudu sulle avaneb potentsiaal panna soovitu enda elus materialiseeruma. 


- Kõige tarbija on nagu kõigesööja, kes õgib valimatult kõike ja tunneb ennast pärast väsinuna, saamatult ning halvasti. Selleks, et keha ja meel oleksid puhtamad kui lumi, kergemad kui õhk ja läbipaistvamad kui kristall, tee valikuid kõiges, mida sa tarbid. 


- Söö ainult hästi valmistatud toitu, mis mõjub su organismile hästi.

 

- Kuula ainult head muusikat, mis tantsib läbi sinu keha. 


- Tee ainult seda trenni, mis sulle jõudu annab. 


- Kanna ainult neid riideid, mis sulle hästi selga istuvad. 


- Eelista seda seltskonda, kelle keskel sa tohid valjusti mõelda.

 

- Loe ainult neid raamatuid, millest saad uusi põnevaid teadmisi.


- Tarbi ainult seda meelelahutust, mis sind sisemiselt inspireerib. 


- Harrasta ainult neid vaimseid praktikaid, mis sind argielus edasi aitavad. 


- Järgne ainult nendele, kelle pealt on sul midagi õppida ja luba järgneda endale neil, kellel on soov sinu pealt midagi õppida. 


- Ära kirjuta ühtegi negatiivset kommentaari kuhugi ega vasta negatiivsetele kommentaaridele, sest vastandajateks on alati need, kes püüavad teisi madaldades enda olematut enesehinnangut tõsta. 

Päriselus tõuseb alati see, kes tõstab teisi. Negatiivsuse asemel hoopis kiida, tunnusta ja ülenda neid, kes sulle tõeliselt meeldivad.


- Ära ole kitsi heade asjade välja ütlemisega. Jaga lahkelt siiraid kiidusõnu.


- Pea meeles, et hoitakse alati nende poole, kellega ise kõige sarnasemad ollakse. Selle järgi võib inimesi lugeda kui avatud raamatuid. 


- Ole tänulik kõige hea, helge ja elementaarse eest , mis su elus juba olemas on.


- Elu muutub ainult siis kui sina muutud.


Ilona Karula /www.algolemus.com/ Kõiksuse Kanaldused Stuudio

2,794 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page