top of page

Kehade ülevõtmisest

Inimese kehaga, milles vaim ei ole kohal, on võimalik teha kõike. Kirjutan kehade üle võtmisest ehk sellest kui inimene on, aga ta pole päris tema ise.


Kehasid on võimalik kontrolli alla võtta mitut erinevat moodi. Üks levinumaid mooduseid on alateadvuse kaudu vastava programmi sisse lülitamine. Inimese alateadvusesse sisestatakse programme peamiselt unenäo manipulatsioonide kaudu. Näiteks on inimesele sisestatud käsklustele alluv programm ja kui see sisse lülitada, siis on võimalik inimest “puldist” juhtida. Natuke nagu mind control seadistus, mille käigus on teisel inimesel võimalik sinu mõtteid kontrollida ja käitumist juhtida.

Olen täheldanud, et sellistel hetkedel muutub inimese auravärv, peamiselt määrdunud kollaseks. Kui on tegemist agressiivsete juhtimis meetoditega, näiteks inimest suunatakse vägivaldsetele tegudele, näiteks kedagi ründama, siis auravärv muutub kuni määrdunud pruunini välja.





Seosetu käitumine

Mõned näited elust enesest. Näiteks teavad enamus minu kliente, et ma ei kallista võõrastega, teen seda ainult oma pereliikmete või väga lähedaste inimestega, seda enam, et enne meditatsiooni soovin oma energiaväljas püsida. Ja järsku inimene, kes seda kõike varasemalt on teadvustanud haarab mind enda haardesse ja ehmatab ise ka selle peale ära. Ta ei teadnud, miks ta seda tegi, sest ta polnud vaimuna enda kehas kohal.

Teine näide. Inimene, kes teab, et hoian riidest madratsite ümbruses piinlikku puhtust läheb saali keskele madratsite kohale oma jope pealt tolmu kloppima. Klaasistunud pilk ees. Just selline tühi silmavaade tekib inimese sisse kui ta on endast ära.

Kolmas näide pärineb poest, kus oli peale minu ja abikaasa veel üks inimene. Hakkasime külmikust oma asju võtma kui see naisterahvas nühkis vägisi ise ennast meie vahele asju võtma. Oleks tal olnud kiire. Ei, ta jäi pärast meid veel edasi shoppama. Normaalne inimene ootaks kaks sekundit, seda enam, et eestlased on üsnagi distantsi hoidjad. Vaatasime, et määrdunud kollane laik kõnnib ringi ja seega oli pilt selge. Inimene, kes on programmi all, suunatud vastavale käitumisele ehk ta pole tema ise, siis ei saa tema peale ka pahandada.


Kehasid võivad allutada ka olendid ja võõrad energiad. Näiteks eksortsismi puhul tegeletakse deemonite välja ajamisega jne. Parapsühholoogina on mul ette tulnud neli väga sarnast juhtumit, klienti, kes enamuse ajast on voodisse naelutatud ning nad ei suuda oma keha kontrollida, sest seda juhib keegi teine. Peamiselt on seal mõni madalma astraali olend. Inimesed ise on teadvusel, aga ei tea ega suuda kontrollida, miks nende käsi või jalg vastavalt liigub. Miks nad midagi vastu oma tahtmist teevad. Näiteks üks sõi jahu, aga ta teab, et ta ise vabatahtlikult ei teeks midagi sellist. Ühe naise sees oli lausa võimas portaal läbi mille erinevad olendid liikusid. Teine noor naisterahvas vaevles poltergeisti mõju all, mis tegi temast iseenda keha vangi ja tõi kaasa lõppematu ängi ning märatsushood.


Maavälised inimkehades

Levinumad juhtumid, mil reaalselt võõras energia kellegi keha üle võtab on korda pandud maaväliste olendite poolt. Sagedasemad juhtumid on seotud reptiilienergiatega, sest neid eksisteerib meie dimensionaalses väljas enim. Seda reedab füüsiliselt külm energia, määrdunud sinine (nagu kole sinikas) auraväli, kilavad silmad, sisistav sihilik pahatahtlikkus, irvitav pilk jne.

Inimeste kehasid kasutavad sagedasti ära ka erinevad Orioni tähvööst pärinevad liigid. Nende energia on magnetiline, põhjustades kuumahoogude lainetust koos iiveldusega. Auraväli tõmbub väga kitsaks kokku, on tumedate laikudega hall. Inimese pupillid muutuvad ebanormaalselt suureks nagu oleksid süsimustad silmad.

Kolmas sagedasti esinev liik on inimese ja maavälise hübriidenergia, mida reedavad silmad, mis on väga klaasistunud ja tühjad. Energiatõmbamine käib peamiselt läbi südametšakra. Sagedasti meeldib neile otsida füüsilist kontakti kallistuste või puudutuste kaudu. Nii et vaadake ette nende võõrastega, kellel on pidev vajadus end teie füüsilisse lähedusse pressida.


Korjatakse eluenergiat

On väga palju igasuguseid olendeid inimeste kehades veel, aga seda kõike ei jõua siia kirja panna. Pigem räägime sellest, et mis on selle kõige mõte inimese keha kasutada.

Üks põhjustest on energia saamine. Selleks, et inimeselt energiat kätte saada tuleb teda provotseerida. Kui inimene paiskab endast ükskõik mida välja, siis paiskab ta koos sellega endast eluenergiat välja. Selleks, et kellegi energiat kätte saada juhitakse inimesi, keda on võimalik üle võtta või programmi alla panna, teatud sorti tegusid tegema, midagi ütlema või kummaliselt käituma, et sind vastavalt reageerima saada. Hetkest, mil satud äärmustesse nagu eufooria või ärrituvus, paiskad endast eluenergiat välja ja sinu ümber käib samaaegselt energiakorje.


Teine põhjus on sinu sageduse teadlik manipuleerimine. Oletame, et oled üliheas seisundis, kõrges sageduses, teinud endaga ära suure töö. Ja siis ilmub eikusagilt keegi, kes oma provokatsiooniga püüab sinult reaktsiooni kätte saada. Hetkest, mil lased oma enesetundel langeda langeb sinu sagedus. Antud tegevus on maavälistele olendite poolt sagedasti kasutatav meetod, sest enamusel neist puudub võime sageduste vahel iseseisvalt rännata ning et nemad sinuga kontakti saaksid on neil vaja sind enda sagedusele tõmmata. Ja sinuga saadakse kontakti läbi teise inimese, kes juba on nende sagedusel, et neil oleks võimalik läbi teise inimese keha sinuni jõuda. Pealegi saavad maavälised olendid meie dimensionaalses väljas toimetada ainult läbi inimese energia. Seega on neil hädavajalik vallutada inimese keha, läbi mille teistelt kehadelt energiat korjata.


Näiteid elust enesest

Toon ühe reptiili näite. Läksin naiste meditatsiooni. Oh üllatust, aga sinna ilmus kohale ka üks mees. Silmad kilasid peas, auraväli nagu siniseks pekstud keha. Pilt oli selge, tegemist on reptiilienergiaga. Inimene röökis ja ähkis endast pingeid välja nagu segane, aga ometi polnud need tema pinged, vaid tegemist oli provokatsiooniga, et teised kohal viibijad ei saaks keskenduda ja nende tähelepanu oleks endast läbi ärrituse eemal. Lõpuks see mees ütles lause: “Naine, laota oma ilu laiali. Sinu energias on nii mõnus kümmelda.” Nüüd polnud kahtlustki, mis ruumis toimub. Võtsin ennast nii kokku kui sain ja hakkasin selle mehe sees oleva reptiiliga tegelema. Kui selle sealt välja sain jäi meditatsiooni lõpus see mees juhmi näoga saali üksinda istuma ega adunud üldse, kes ta on või miks ta seal on. Nagu vahepealset polekski olnud.

Väga sageli kui inimese keha on olnud mõne olendi võimuses esineb inimesel hiljem mäluauke ja teadmatust, miks ta midagi on teinud või miks ta üldse kusagil parasjagu viibib.

Kunagi oli mul endal üks jälitaja, kes oli samasuguse reptiilienergia võimuses, selle vahega, et tema auraväli oli määrdunud pruun ehk ta oli suunatud vägivaldsetele tegudele. Ühel hetkel kui tal tekkis pimedal tänaval võimalus mind füüsiliselt rünnata, sain ma jooksu pista ning mõni hetk hiljem kui mu abikaasa ta oma karmi haardesse kinni püüdis vastas ründaja: “Mina pole midagi teinud, ma ei tea midagi, see naine ründas hoopis mind.” Ehk järjekordne näide, kuidas üle võetud inimene ei mäleta ega oska selgitada, miks ta midagi teeb.” Sama lugu on ju skisofreenikutega. Keha on siin reaalsuses, teadvus teises reaalsuses. Mõlemat juhitakse võõraste olendite poolt.



Kehtesta oma keha

Ennast tuleb kehtestada ja alati teadvustada, miks sa midagi teed. Kui sa ei tea või ei mäleta, miks sa midagi teed, siis on põhjust muretsemiseks. Ei saa öelda, et minuga seda kunagi ei juhtu. Meie kõigiga võib see juhtuda. Ma olen näinud enda klientide pealt, kes on väga regulaarsed mediteerijad, kuidas mingitel hetkedel nad pole nemad ise. Astuvad uksest sisse ja ütlevad midagi, mis ei tule nende suust. Ühes viimastest meditatsioonidest püüti minu keha vägisi üle võtta ja sunniti jõuga andma inimestele kunagisi taotlusi, mida ma tunnen, et ei ole õiged. Sain selle kohe kontrolli alla. Mu abikaasa tabas samuti manipulatsiooni ära ja hakkas energeetiliselt toetama. Aga tagantjärele olen ma õnnelik, et selle kogemuse sain, sest nüüd tean ma 100%, millistest praktikavormidest tuleb kauge kaarega eemale hoida ja millesse suurema ettevaatusega suhtuda, sest suur halo millegi ümber ei tähenda veel, et need meie positiiveks hüvanguks on.

Selleks, et me saaksime ikka meie ise olla, tuleb püüda koguaeg igas hetkes iseendas kohal olla.


Jagan mõned taotlused enese kehtestamiseks. Kõike tuleb taotleda sügava tundega emotsioonivabas seisundis ja nii kaua kuni süda on rahul:


1. “Olen siin ja praegu täielikult iseendas iseendana kohal.”

2. “Minu energia kuulub ainult mulle.”

3. “Minu keha kuulub ainult mulle.”

4. “Ma saadan endast eemale kõik võõrad energiad, tagasi sinna, kust need tulid kohe.!”

5. “Ma puhastan ennast kõikidest võõrastest energiatest kohe.”

2,153 views1 comment

Recent Posts

See All

Hingede sõprusest unenägudes

Praegu on saabunud aeg, mil hinged omavahel intensiivselt unenägude tasandil suhtlevad. Sealjuures ei pea inimesed omavahel suured sõbrad ega tuttavadki olema, vaid hinged suhtlevad, ilma et nad siins

bottom of page