top of page

Mürri saladus

Olen juba mõnda aega hoogu võtnud, et kirjutada mürri õlist, mille maagiline mõju on elu muutvalt vabastav, aga omalt poolt teeb see ka väga ettevaatlikuks. Seetõttu on mürripudel mu kõige kaugemasse kapinurka ära peidetud ning välja võtan selle ainult siis kui olen valmis tõsiselt endaga tegelema. Vabanema. Veelgi enam teadlikuks saama.





Alustuseks, mis on mürr?


Mürr on Somaaliast pärnineva mürripuu (Commiphora) punakas pruun kummivaik, mille õli on pudelisse saadud auru abil mürripuu vaigust destilleerituna. Juba iidsetest aegadest peale on mürri peetud kulla hinna vääriliseks ja ka Piibli lugu räägib, kuidas Jeesusele viidi kolme idamaa targa poolt kingituseks mürri, kulda ja viirukit.

Tavakasutuses on mürril kõrged raviomadused; alandab põletikke, parandab haavu, reguleerib hormoontasakaalu, on toniseeriv ja desinfitseerivate omadustega (sobides nii hambapesuks kui suuvee tegemiseks). Iidsetest aegadest peale on kasutatud mürri parfümeerias (kuiv, magus, soe ja suitsune lõhn), palsameerimisel (säilitajana), kosmeetikas (noorendajana).


Mürri sisemised saladused


Mürri kohta on öeldud, et selle kasutamine viib meid paremasse ühendusse oma hingega, on meeleolu tõstja ja emotsioonide tasakaalustaja, suurepärane puhastaja nii seest kui väljast. Mürr seda kõike teeb, ent kuidas ta teeb on juba omaette küsimus. Minu isikliku kogemuse põhjal on mürr väga salapärane, sügavustesse tungiv ja äkiliselt mõjuv õli. Nimelt poeb mürr õrnalt ja meeldivalt sinu sisemusse, kuid mõne hetke pärast, järsult, hakkab pihta seal suur sisemine puhastustöö, mis ilmneb rahulolematusena. Ehk koorem, millest Hing soovib end vabastada, tõuseb sedavõrd jõuliselt pinnale, et sul ei ole oma emotsioonide eest kuhugi põgeneda, vaid ainus võimalus on saada neist teadlikuks ja hakata koheselt endaga tegelema.

Sind võib läbi raputada tugev rahutus, äng, viha, sisemine valu, sa võid nutta pisaratest mere. See võib alguses olla väga ehmatav ja tunduda tagasilangusena ent hea kogu asja juures on see, et mürr paneb sind kõike nägema veelgi läbipaistvamalt ja selgemalt. Hetkest, mil inimene enda sees olevat rämpsenergiat reaalselt teadvustab, saab see igaveseks lahkuda. Sulle avanebki reaalne võimalus oma "Achilleuse" kand terveks ravida, et olla tugevaim.


Seega on mürr üks väga kõrge teadlikkuseni viiv õli ja mõeldud ainult arukaks kasutamiseks. Mina kasutan seda siis kui olen valmis enda ebamugavama poolega tegelema. Kui mul on vaja terve päev naeratada ja olla meeldivas olemises, siis seisab mürr minu kapi kõige kaugemas nurgas. Küll aga on ta koos viirukiõliga minu eeterlike õlide apteeginurgas number üks õli, sest mürr on aidanud kaasa väga suurtele sisemistele muutustele.


“Mida vabamaks Hing saab, seda lihtsam on tal ühenduda oma lõputu potentsiaaliga, et olla oma Tõelises Olemuses.”


Kuidas kasutan?


Olen piserdanud spreipudeliga veega segatuna õhku, näole või ümber keha. Nuusutanud niisama pudelist, määrinud kaela taha feng fu punktile, tilgutanud keele alla. Kasutan DoTerra mürri (ei tee reklaami, mulle isiklikult meeldib see) ja minu õlidehaldjas on Piret Klein https://www.mydoterra.com/piretklein/#/

2,401 views0 comments

Recent Posts

See All

Psühholoogi soovitus!

Olen alati olnud seda meelt, et kõigepealt tuleb oma probleemid püüda välja selgitada meditsiiniliselt ja psühholoogiliselt, paralleelselt ka spirituaalselt ning alles seejärel otsida põhjuseid müstik

bottom of page