top of page

Käbinäärme puhastamisest



Käbinääre on uks ja aken, kust tuleb sisse elu ja kust lahkub elu. Seetõttu on äärmiselt oluline hoida oma koda puhas, et energia saaks vabalt liikuda ja sina maksimaalses ühenduses olla oma Kõrgema Minaga ehk lõputu potentsiaaliga.


Käbinääre areneb välja 2-eluaastaks, mil see on ilus särav “viinamari”. Hetkest, mil inimene lõpetab intuitsiooni kasutamine alustab käbinääre kärbumist, sest energia ei voola sealt piisavalt läbi. Seda peamiselt hetkest, mil lapsel keelatakse olla loominguline ja tundeline, mil lapsi surutakse normidesse ja raamidesse. Kusagil 12-eluaastaks on käbinäärmest järele jäänud kokku kuivanud rosin ning täiskasvanu eas juba lubjastunud kivitükk. Kui käbinääre on kõvasti deformeerunud puudub inimesel intuitsioon ja kontakt enda Tõelise Olemusega. Tulemuseks on kompassitu olek. Ei suudeta luua seoseid, teha valikuid olulise ja ebaolulise vahel, otsitakse abi väljast poolt jne.

Käbinäärme tööd pärisib lisaks loomingulisuse pidurdumisele suuremal määral veel ka keha mürgitamine, mida tehakse elukestvalt iga päev. Mürgine toit, kosmeetika, sünteetilised riided, pesupublbrid, kodukeemia, vaktsiinid jne.

Üheks põhiliseks lubjastumise põhjuseks on kaltsiumfosfaadi kristallid, mis loomuliku protsessi käigus on tekitatud nanobakterite poolt. Näiteks kui kaltsium ja fosfaat ühinevad suus, tekivad hamba pinnale kristallid, mis lõpuks koos hambakatuga kõvenevad ja tulemuseks on hambakivi. Samalaadne kivistumine tekib ka käbinäärmega, halvates kogu tema elujõu.

Fluoriidiga hambapastadest on räägitud söögi alla ja peale, kuid kordamine on tarkuse ema ja üheks intensiivsemaks kaltsiumfosfaadikristallide moodustajaks on justnimelt FLUORIID, millele käbinääre eriliselt vastuvõtlik on. Meie eest on kenasti “hoolt” kantud, et fluoriidi saaksid inimesed kätte kraaniveest, hambapastadest ja töödeldud toidust, põhjendusega, et see on hammastele kasulik. Kahjuks tuleb tõdeda, et fluoriid, mida igale poole lisatakse, pole isegi mitte looduslik, vaid on metallitööstuse (peamiselt alumiiniumitehase) jääk saadus. Naatriumfluoriid kuulub roti- ja tarakanimürgi, valuvaigistite, hüpnootilise ja psüühilise toimega preparaatide ning sõjaotstarbelise närvimürgi koostisse. Esmakordselt kasutati fluoriidisisaldusega joogivett Natsi Saksamaa koonduslaagrites ning kuidas teile paistab, kas tõesti tundsid natsid juutide hammaste pärast nii väga suurt muret? Muide Hitler oli vaimselt väga teadlik ja suur okultismi huviline ning kuigi juutide ajalugu on vaieldav tuleb siinkohal tõdeda, et kui inimese käbinääre ei tööta, siis on teda lihtne hallata, juhtida, manipuleerida. Kui inimene pole suuteline oma südamega tundma ja oma peaga mõtlema, siis on temaga lihtne. Ei ühtki üleliigset küsimust. Tegemist on kõige otsesema intellekti pärssimise vahendiga. Inimestel kaob võime luua asjade vahel seoseid. Fluoriid programmeerib ja vormib inimese mõistuse labiilseks, et poleks vaeva omapäi tegutsemiseks. Massid saavad juhitud.

Sarnaselt fluoriidile on lubjastajaks ka KLORIID ja BROMIID. Kloriid esineb toidus ja joogis kloriidioonina. Olulisemateks toiduallikateks on keedusool ja seda sisladavad tooted. Ujulates desinfitseerimisvahendina kasutatav kloor võib tekitada limaskestade kahjustusi ja nahaärritusi. Veelgi enam, nahk on nagu käsn, läbi mille kloriid organismi imendub ja erinevaid kehaosasid lubjastama asub.

Bromiidi on lisatud paljudesse ravimitesse. Suurimaks lubjastumise põhjustajaks on ka igasugused KALTSIUMPREPARAADID, mida lisaks toidulisanditele kasutatakse puuviljade säilitusainetes, eriti õuntel.

Kuidas oma käbinääre puhtaks ja taas tööle saada?


1. Tuleb alustada keha puhatamisest. Kõik töödeldud toit menüüst välja jätta, loobuda sünteetilistest parfüümidest, kodukeemiast, mürgistest pesupulbritest, sünteetilisest kosmeetikast jne. Maks ei ole meie keemialabor number üks, see eest lümfivereringe on. Tuleb hoolitseda lümfvereringe korrektse toimimise eest.


2. Unustage fluoriidiga hambapastad ja valige midagi looduslikumat. Poeletid on praegusel ajal alternatiive täis ja kirjud. Hambaid võib pesta ka külmpressitud kookosõliga, teaduslikult on tõestatud, et sellel on mõju kaariese ennetamisel.


3. Ärge jooge igasugust suvalist töödeldud vett. Vähemalt 70% maailma joogiveest on tehisliku fluoriidiga. Mõnes kohas suurema, teises väiksema sisaldusega. Samuti ei tasuks juua igasuguseid limonaade ja mahlajooke, needki on valmistatud mürgisest veest. Enamus pudelisse pandud “allikaveed” sisaldavad samuti suures koguses tehislikku fluoriidi, uurige pakendit. Teinekord võib kraanivesi isegi tervislikum olla kui pudeli oma.



Millist vett siis juua? Täielikult puhast vett polegi, fluoriidi tarbimine on paratamatus (fluoriidi saame isegi puuviljadega, mida on fluoriidi rikka veega kastetud). Õnneks meil Eestis on vesi veel hea, mida ei anna suurriikidega võrrelda.

Vett aitab tõhusalt puhastada näiteks PUUSÜSI (müüakse Kaubamaja kodu osakonnas). Asetage söepulk mõneks tunniks vette. Puusüsi võib veest imada fluoriidi ja kloriidi kuni 75%, olenevalt muidugi puusöekvaliteedist. Kraanile võib lasta paigaldada aktiveeritud alumiiniumoksiid filtri, pöördosmoos filtri või aktiveeritud söe filtri. 4. Tsitruseviljad aitavad. Sidrunid, laimid ja apelsinid aitavad hästi lupja lahustada. Nii et tarbige neid. Mina pressin igal hommikul ühe laimi klaasi vee peale. Maitsev turgutaja. Kvaliteetse õunaäädika vett tasub juua. Käbinääret saab fluoriidist puhastada ka Booraksi abil. Palun uurige selle kohta ise ja ärge minge seda ostma ehituspoest. Internet on infot täis, kust saab.


5. Magneesiumi rikkad toiduained ja magneesiumi jalavannid turgutavad kolmanda silma tööd.


6. Vahetage välja oma suus olevad hõbeplommid. Vaktsiinid on kindlasti eraldi õrn teema, mille kohta tuleb individuaalselt igaühel ise uurida. Lisaks igasuguste suurte kalade söömist võiks vältida nende elavhõbeda sisalduse tõttu.


7. Õrnalt ja ettevaatlikult õhtusesse päikesesse vaatamine laeb käbinääret ja toidab sinu keha läbi silmade D vitamiiniga.

3,258 views0 comments

Recent Posts

See All

Psühholoogi soovitus!

Olen alati olnud seda meelt, et kõigepealt tuleb oma probleemid püüda välja selgitada meditsiiniliselt ja psühholoogiliselt, paralleelselt ka spirituaalselt ning alles seejärel otsida põhjuseid müstik

bottom of page