top of page

Kuidas püsida kõrgemas sageduses?

Uue ajastu inimene tõstab oma sagedust, mitte oma häält!

Sageli küsitakse, et kuidas oma sagedust ikkagi permanentselt kõrgemana hoida?


Vastus tugineb mu enda isiklikule kogemusele. Tuleb oma vaimse ja füüsilise tervise eest teadlikult koguaeg hoolitseda, siis on lihtsam püsida kergena ja kõrgemas sageduses, kuna kogu ümbritsev hakkab sind lumepalliefektil toetama ja sulle samaga vastama.

Ära jäta ennast unarusse ega lükka enese eest hoolitsemist tagaplaanile. See maksab sulle kohe kätte. Mida sügavamale vajud, seda keerulisem ning aeganõudvam on sealt välja ronida. Nagu kaalu langetamise puhul: mida paksem polster, seda pikem dieet ja trennipiitustamine.

Halvas eneseteadvuses pole helgeid ega heledaid peegeldusi. Nii et sul ei jää muud üle kui enese eest hakata hoolitsema kohe!

Enese eest hoolitsemine tähendab seda, et pakume oma hingele toitu ja paneme seeläbi oma keha end hästi tundma. Selleks on vaja puhastada oma pea pahadest mõtetest, süda negatiivsetest tunnetest, hing hirmu energiatest ja keha toksilistest ainetest.

Tuleb anda omale ka piisavalt puhkust, sest ainult lõdvestunud seisundis suudetakse terviklikku ühendust luua oma mõjutusteta sõltumatu teadvusega, et saaks avalduda sinu Teadlik Olemus.


Ilona Karula /www.algolemus.com/ Kõiksuse Kanaldused Stuudio


717 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page