top of page

Kõiksuse kius

Mõningaid mõtteid mu peagi ilmuvast neljandast raamatust. Peaagu terve mu raamat on sündinud sellel kivil kanaldades ja mediteerides. Kord üks vanamees veetis ise lõbusalt aega selle kivi juures, koputas ja tervitas sealseid elanikke... Minu jaoks on see inspiratsioonikivi, selline tunne, et istuks nagu keset energiasammast.




Küsimine on Kõiksuse silmis alati kinnitus, et sul on midagi vähe või on millestki puudu. Kõiksus kuuleb meie küsimusi väga täpselt ja täidab tellimusi täpselt. Kohati võib see tunduda kui Kõiksuse kius.

Näiteks kui te midagi tahate, siis jäätegi tahtma, sest kõiksus kuuleb, et te tahate tahta ning ütleb seepeale: “No tahtke siis edasi!”

Kui te tunnete, et keegi peaks teile midagi andma, siis väljendub see Kõiksuses puudusena, et teil on vaja midagi saada ja Kõiksus kiusab teid puudusega.

Kui te midagi soovite, siis jääte soovima, sest kõiksus nendib fakti: “Teie soov on mulle seaduseks, ma lasen teil soovida!”

Kui te midagi vajate, siis Kõiksus “kingib” teile kogemuse, et saaksite vajamist kogeda.

Tõepoolest, Kõiksus narritab ja kiusab naiivset inimloomust oma mõistukõnega, mistõttu selle asemel, et muudkui küsida, tasub hoopis ära otsustada, et mul on. Siis ei jää Kõiksusel muud varianti kui küsimise asemel tekitada teile olukord, mil sul on.

Otsusta kohe, et alates tänasest sa ei küsi, vaid sa koguaeg otsustad, et sul on! Nii ei saa sind Kõiksus rohkem kiusata.

Selleks, et sinu elus midagi muutuks otsusta see midagi juba täna ära. Lisa see oma elukavasse, kaasa oma päevaplaani ja juba maagilise kolme kuu pärast sa tänad iseennast, sest siis asud sa juba kusagil mujal kui praegu siinsamas niisama unistades.

Ilona Karula /www.algolemus.com/

342 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page