top of page

Vaimne hügieen

Praegusel ajal on tugevalt Kõiksuses üleval vaimse hügieeni teema, tõlgendusega, et vastavalt sellele, millist infot endast läbi lased, sellest sõltub sinu energeetiline tervishoid. Seda võiks võrrelda toitumisega –oled see, mida sööd. Samamoodi on infoga –oled see, millist infot tarbid.


Olen kuu aega katsetanud väga teadlike valikutega, eelistades antipaatiale sümpaatiat. See tähendab, et olen vältinud igasugust infot, mis kutsub esile negatiivseid emotsioone, ebameeldivaid tundeid, rahulolematust, millegi mitte meeldimist. Olen lõpetanud igasuguste lehekülgede, profiilide, uudiste ja kontode jälgimise, milles on vähimalgi määral minu jaoks midagi ebasümpaatset, negatiivset või vastuvõetamatut.


Tulemused on hämmastavad.

Juba mõne nädala möödudes kogesin, kuidas energiatase on tõusnud, tuju parem ja lihtsam on püsida stabiilselt kõrgemas sageduses. Siit ka vastus küsimusele, kuidas sagedust hoida? Tuleb vaimse hügieeni eest hoolitseda, jälgides kuhu tähelepanu on suunatud.







Kõrgemalt saab lennata ainult raskuseid maha jättes, mitte neid endaga kaasas lohistades.

Üks inimene küsis, et ega ma ometi probleemide eest põgenemisega ei tegele?

Vastupidi. Teadliku infotarbimise kaudu oma sisemiste probleemide tervendamisega just tegeleda tasubki.


Probleem on alati selle oma, kes probleemist kinni hoiab. See on nagu kuum tulesüsi su pihkude vahel, mille käest kõrvetada saab ainult kinni hoidja ise. Nii ma siis lasin kõik kuumad teemad lahti ja läksin kõrgemasse sagedusse ennast koguma. Justnimelt koguma! Mida tugevama auraväljaga on inimene, seda vähem saadakse pihta väljastpoolt tulevate mõjutustega.


Ühel hetkel tundsin, kuidas terve kogemus antud maailmas on muutumas helgemaks. Sisemine rõõm tõuseb kehas esile. Hing hingab. Vaim vabaneb. Kõik ümberringi voolab.

Ka meditatsioonid on hoopis teistmoodi kui varem. Inimesi voolab sisse ja voolab välja, vastavalt sellele, milline on üldine sagedus. Kui olen ise olnud väga suures stressis, sest töökoormus on suur, siis on pinge all murdudes saanud mõnigi tunda mu teravat keelt. Täpselt nii negatiivne või positiivne kui on inimene ise ilmnevad ka vastavad inimesed tema ümber –peegeldus. Ja vastavalt peegeldusele näen ka inimeste liikumist. Kui olen mina kõrgemas sageduses, pole mu keel enam nii terav ja on ka terve stuudio kõrgemas sageduses. Üha enam on kahe näoga, vanarooma mütoloogia, “Jaanused” hakanud asenduma avatud südametega. Meiega on järjest enam liitunud palju uusi ilusaid hingi.

Kõige suurem muutus kogu teadliku infotarbimise juures on huvi puudus asjade ja inimeste vastu, mis energia kadu tekitasid. Negatiivsetel ja madalatel jõududel võivad olla väga tugevad hoovused.


Tegin katse ja vaatlesin mõni nädal hiljem antipaatiat esile kutsuvat infot ja uskuge või mitte, see ei tekitanud enam mingisugust huvi. Kujutate ette, huvipuudus madala võnkesageduse vastu. Kui fantastiline tunne. Kõik, mis enne oli kuidagi negatiivset elujõudu täis paistis ühtäkki nagu kuivanud pillirookõrs: seest tühi, väljast habras, mitte midagi elu kandvat.


Elu on alati seal, kus on armastus. Kui kodus on armastus, siis on kodus elu. Kui inimese sees on armastus, siis ta alles elab. Vihkav inimene annab oma elujõu ära sellele, keda ta vihkab. Siis tuleb tänada teist energia lahke jagamise eest.

Proovige ise järele. Püüdke paar nädalat tarbida infot, mis meeldib ja ärge tarbige infot, mis ei meeldi. Valige seltskonda vibratsioonisageduse, mitte harjumuste järgi. Püüdke eelistada enda ümber inimesi, kelle elus on vähe konflikte, kes räägivad teistest ilusasti, rõõmustavad lihtsate asjade üle ja naeratavad siiralt läbi südame silmade. Valige kõrge vibratsioonisagedusega mõtteid, sõnu ja tegusid ning te märkate, kuidas kogu ümbritsev langetamise asemel hoopis tõstab, toidab ja toetab teid.

1,582 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page