top of page

Kõike nägev silm

Updated: Jan 29, 2018





Aastaid tagasi avaldasin selle postituse oma kunagises blogis ja sain siis juba hulgaliselt tagasisidet inimestelt, kes omavad samasugust kogemust. See postitus on mõeldud teile, kes te näete unes, astraalis või ärkvel olles pidevalt silma, kuid ei ole siiani leidnud sellele selgitust.

Silma nägemine ei ole ettekuulutus kolmanda silma avanemisest või “nägemise” avardumisest. Silm, mis teie nägemustesse tuleb, on kõige pesuehtsam kõikenägev silm, mida on kujutatud näiteks USA 1-dollarilisel ja Eesti 50-kroonisel rahatähel –see on seesama silm püramiidi tipus kolmnurgas, tuntuim vabamüürlaste sümboolika. Ma ei hakka ümber jutustama David Icke teooriaid, kuidas iidsetest aegadest on maailma valitsenud teist päritolu rassid, küll jagan kogemust kaugvaatlejatest püramiidi tipus. Seda enam, et nüüd kui tegelen ise inimestega, siis on silmad kohal meil kõige tähtsamates süvameditatsioonides jälgimas, mida ja kui palju me teeme. Ajast, mil inimene pole enam mentaalselt süsteemide ori ehk ta ei lase teadlikult oma energiaid teatud jõududel kasutada, saab temast automaatselt arhontide vaatlusobjekt. Kes on liiga teadlikuks saanud, kes on otsustanud enam mitte olla madalamatele sagedustele söögilaud, selle maailmas osalemise seisundit hakatakse pingsalt jälgima. Kõlab ehk ulmeliselt, kuid teistsuguseid teadvustasandeid kasutava inimese kohal lööbki miski tuluke kusagil põlema, kellega siis eraldi tegelema asutakse.

Silmakujutis võib end ilmutada nii unes, meditatiivses olekus, astraalis kui ärkvel olles. Ükskõik kuhu vaatad, hoiab kõikenägev silm otsest sidet. Tegemist on kõige tavalisema portaaliga läbi mille kogutakse teavet isiku vaimsete võimete kasvu ja selle kasutamise kohta, mida siis teatud kanalitele raporteeritakse. Keda eriliseks “murelapseks” hinnatakse, see võib hakata saama juba konkreetsemaid sõnumeid ehk astraalrünnakuid otse infokandjatelt (sellest kirjutab lähemalt Jim Marrs raamatus “Paraspioonid”). Tavaliselt ähvardatakse stiilis: “Vaata ette millega tegeled ja millist infot levitad", saadetakse koledaid pilte ja nägemusi, mis selliste inimestega kõik juhtuda võib jne. Ja üritatakse energeetiliselt luua läbi füüsilise keha paeluvat tugevat hirmutunnet. Levinud on juhtumid, kus inimeste võimeid käiakse kinni keeramas, paigaldades teisest sagedusest inimese külge piiravaid seadmeid käbinäärme ümber või kuhugi mujale.

Mida silmaga peale hakata? Igasugune hirm ja muu negatiivne energiaväljendus on toit maailma valitsevale süsteemile. Seega, ärge tundke hirmu ehk ärge toitke süsteemi! Igasugused vaatlejad ja sõnumitoojad saatke pikalt. Liikuge kõrgematesse sagedustesse, kuhu ei küündita järele tulema taotlusega: “Ma tõstan oma sagedust!” Või pange silm kinni, tõmmake talle kardin ette, pimestage ära. Kes julgeb võib läbi silma lennata. See info pärineb ühelt meditatsioonis osalejalt, kes ei teadnud midagi silmast, vaatas, et ohhoo silm ja lendas sealt läbi, kogedes allutamatuse, sõltumatuse ja vabaduse tunnet. Ehk see inimene saavutas taseme, mil kellelgi ega millegi ei ole võimalik teda kontrollida ega mõjutada. Ta on iseenda teejuht ja punkt.

Praegu maailma valitseva süsteemi jaoks oleks see kukutav katastroof kui me kõik inimesed asuksime täielikult oma täiuslikku potentsiaali kasutama. Seepärat käiakse meid meditatsioonides segamas, vaatlemas, öösel toimub üht-teist.

Kaitset ei soovita ma kellelgi peale panna, sest iga kaitse taga peidab end hirmuenergia “äkki mind rünnatakse”. Mina soovitan inimestel end hoida läbi enese kehtestamise: “Minu energia kuulub ainult mulle!” või “Minu energiaväli on kõikidele võõrastele suletud!”

2,648 views1 comment

Recent Posts

See All

Hingede sõprusest unenägudes

Praegu on saabunud aeg, mil hinged omavahel intensiivselt unenägude tasandil suhtlevad. Sealjuures ei pea inimesed omavahel suured sõbrad ega tuttavadki olema, vaid hinged suhtlevad, ilma et nad siins

bottom of page